
بیانیه استقلال و بی طرفی

GMP

بیانیه استقلال و بی طرفی

GMP
ISO 22000
ISO 22000 چیست؟
سلامت مواد غذایی نقش بسیار مهمی در سلامت افراد یک جامعه دارد ، استاندارد ISO22000 یک استاندارد مدیریت سلامت و ایمنی مواد غذایی است که قابل پیاده سازی در سراسر زنجیره تامین مواد غذایی از مزرعه تا چنگال مصرف کننده مواد غذائی می باشد.
به عبارت دیگر استاندارد ISO 22000 یکی از استانداردهای مرتبط با ایمنی و بهداشت غذایی است که توسط سازمان بین المللی استانداردسازی (ISO) تدوین شده است. این استاندارد برای ارزیابی سیستم های مدیریت ایمنی و بهداشت غذایی در سطح سازمان های تولید کننده و توزیع کننده محصولات غذایی به کار می رود.
شرکت ASYS آماده ممیزی و ثبت و صدور گواهینامه ایزو 22000 برای صنایع غذایی می باشد. داشتن گواهینامه ISO 22000 باعث اعتماد مصرف کنندگان به سلامت محصول و مواد غذایی مورد استفاده می شود.
ما به عنوان یک صادر کننده معتبر گواهینامه ایزو 22000 آماده صدورگواهینامه ISO 22000 برای شرکت های واجد شرایط می باشیم .
هدف اصلی ISO 22000، ارائه یک چارچوب کلی برای تضمین ایمنی و بهداشت غذایی در طول زنجیره تامین غذایی است. این استاندارد شامل الزاماتی درباره موضوعاتی مانند مدیریت خطرات، تعقیب و تحقیقات، بازرسی و آزمایشات، آموزش و آگاهی، و طراحی و توسعه سیستم های مدیریت ایمنی و بهداشت غذایی است.
با پیاده سازی استاندارد ISO 22000، سازمان ها می توانند اطمینان حاصل کنند که فرایندهای تولید و توزیع غذا به گونه ای طراحی شده اند که خطرات مربوط به ایمنی و بهداشت غذایی کاهش یابند و تضمین کننده این موضوع باشند که محصولات غذایی ارائه شده به مصرف کنندگان ایمن و سالم هستند. ISO22000 همچنین در شرکت های تولید کننده مواد بسته بندی، تولیدکنندگان تجهیزات و ماشین آلات مربوط به مواد غذایی قابل پیاده سازی می باشد.
تاریخچه استاندارد ISO 22000 به سال 2005 بازمیگردد که توسط سازمان بین المللی استانداردسازی (ISO) تدوین شد. پیش از این، بسیاری از استانداردهای مرتبط با ایمنی و بهداشت غذایی برای صنایع مختلف وجود داشتند، اما ISO 22000 برای اولین بار یک چارچوب کلی برای تضمین ایمنی و بهداشت غذایی در سطح تمامی صنایع غذایی ارائه کرد.
مزایای استاندارد ISO 22000 عبارتند از:
1- بهبود سطح ایمنی و بهداشت غذایی: گرفتن گواهینامه استاندارد ISO 22000 باعث بهبود سطح ایمنی و بهداشت غذایی محصولات و خدمات غذایی می شود.
2- کاهش ریسک بروز بحران: اجرا و گواهینامه استاندارد ایزو 22000 باعث کاهش ریسک بروز بحران های مرتبط با ایمنی و بهداشت غذایی می شود.
3- بهبود رویکرد به مدیریت خطرات: استفاده از استاندارد ISO 22000 و اخذ گواهینامه آن باعث بهبود رویکرد به مدیریت خطرات مرتبط با ایمنی و بهداشت غذایی می شود.
4- رعایت قوانین و مقررات: پیاده سازی و گرفتن گواهینامه استاندارد ایزو 22000 باعث رعایت قوانین و مقررات مرتبط با ایمنی و بهداشت غذایی می شود.
5- بهبود روابط با مشتریان: پیاده سازی استاندارد و گرفتن گواهینامه ISO 22000 باعث بهبود روابط با مشتریان از طریق تضمین کیفیت و ایمنی محصولات و خدمات غذایی می شود.
6- بهبود بهره وری و کاهش هزینه: پیاده سازی استاندارد ایزو 2200 و گرفتن گواهینامه آن باعث بهبود بهره وری و کاهش هزینه های مرتبط با ایمنی و بهداشت غذایی می شود.
7- افزایش رقابتپذیری: پیاده سازی و اخذ گواهینامه استاندارد ISO 22000 باعث افزایش رقابتپذیری شرکت ها در بازارهای ملی و بین المللی می شود.
8- بهبود GMP و GHP در تولید مواد غذایی و تجهیزات تولیدی با اجرای ISO22000
به طور کلی، استاندارد ISO 22000 یک چارچوب کلی برای تضمین ایمنی و بهداشت غذایی در سطح صنایع غذایی است که باعث بهبود کیفیت محصولات و خدمات غذایی، رعایت قوانین و مقررات، بهبود روابط با مشتریان، بهبود بهره وری و کاهش هزینه ها و افزایش رقابتپذیری شرکت ها می شود.
استاندارد ISO 22000 یک استاندارد بینالمللی در حوزه مدیریت ایمنی و بهداشت غذایی است که از سیستم مدیریت کلیه مراحل زنجیره تأمین غذا (از تولید تا توزیع) پشتیبانی میکند. برای پیادهسازی این استاندارد، باید الزاماتی که در آن ذکر شده است را رعایت کرد. به عنوان مثال:
1. برنامهریزی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت غذایی: استاندارد ایزو 22000 شرکتها باید یک سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت غذایی طراحی کرده و پیادهسازی کنند. این سیستم باید شامل الزاماتی مانند شناسایی خطرات، ارزیابی خطرات، کنترل خطرات و ارائه آموزشهای لازم باشد.
2. برنامهریزی سیستم مدیریت سلامت حیوانات و گیاهان: شرکتها باید یک سیستم مدیریت سلامت حیوانات و گیاهان طراحی کرده و پیادهسازی کنند. استاندارد ایزو 22000 از شرکت ها می خواهد این سیستم باید شامل الزاماتی مانند شناسایی و کنترل بیماریهای حیوانی و گیاهی و ارائه آموزشهای لازم باشد.
3. برنامهریزی برای کنترل کمیت و کیفیت مواد غذایی: بر اساس ایزو 22000 شرکتها باید یک سیستم کنترل کمیت و کیفیت مواد غذایی طراحی کرده و پیادهسازی کنند. این سیستم باید شامل الزاماتی مانند تضمین کیفیت و کمیت مواد غذایی و بررسی و ارزیابی تأمینکنندگان باشد.
4. برنامهریزی برای مدیریت بستهبندی و برچسبگذاری: استاندارد ISO 22000 می گوید شرکتها باید یک سیستم مدیریت بستهبندی و برچسبگذاری طراحی کرده و پیادهسازی کنند. این سیستم باید شامل الزاماتی مانند تضمین کیفیت و ایمنی بستهبندی و برچسبگذاری و ارائه آموزشهای لازم باشد.
5. برنامهریزی برای مدیریت خدمات ارائه شده: بر اساس ایزو 22000 شرکتها باید یک سیستم مدیریت خدمات ارائه شده طراحی کرده و پیادهسازی کنند. این سیستم باید شامل الزاماتی مانند تضمین کیفیت و ایمنی خدمات ارائه شده و ارائه آموزشهای لازم باشد.
6. برنامهریزی برای مدیریت تجهیزات و ساختمانها: بر اساس ISO 22000 شرکتها باید یک سیستم مدیریت تجهیزات و ساختمانها طراحی کرده و پیادهسازی کنند. این سیستم باید شامل الزاماتی مانند تضمین کیفیت و ایمنی تجهیزات و ساختمانها و ارائه آموزشهای لازم باشد.
7. برنامهریزی برای مدیریت نگهداری و تعمیرات: شرکتها باید یک سیستم مدیریت نگهداری و تعمیرات طراحی کرده و پیادهسازی کنند. این سیستم باید شامل الزاماتی مانند تضمین کیفیت و ایمنی نگهداری و تعمیرات و ارائه آموزشهای لازم باشد.
با گرفتن گواهینامه ISO 22000 از شرکت بین المللی آگرین سیس نماینده ASYS اسپانیا ، همزمان یک گواهینامه HACCP نیز با کمترین هزینه ممکن اخذ نمایید.
شرکت ASYS آماده صدور گواهینامه ISO22000 برای شرکت های واجد صلاحیت می باشد . برای گرفتن گواهینامه ISO 22000 با ما تماس بگیرید.
هزینه گرفتن گواهینامه ISO 22000
برای اکثر شرکت های فعال در صنایع غذایی این سئوال مطرح است که هزینه اخذ گواهینامه ایزو 22000 چقدر است؟
هزینه گرفتن گواهینامه ایزو 22000 از شرکتی به شرکت دیگر متفاوت است. هزینه گرفتن گواهینامه ISO 22000 شامل سه دسته :
هزینه های مشاوره برای گرفتن گواهینامه ISO 22000
هزینه استقرار سیستم شامل هزینه بهسازی محیط مانند هزینه GMP و یا GHP هزینه اندازه گیری ها هزینه کالیبراسیون و غیره می باشد از انجا که اداره غذا و دارو بر وجود این موارد نظارت دارد لذا هزینه سنگینی برای گرفتن گواهینامه ISO 22000 به شرکت تحمیل نمی کند.
به طور کلی، استاندارد ISO 22000 شامل الزاماتی است که برای تضمین ایمنی و بهداشت غذایی در سراسر زنجیره تأمین غذا، باید رعایت شود. این الزامات شامل برنامهریزیهایی برای مدیریت خطرات، کنترل کیفیت و کمیت مواد غذایی، بستهبندی و برچسبگذاری، مدیریت تجهیزات و ساختمانها، نگهداری و تعمیرات و آموزشهای لازم است.
ما به عنوان یک صادر کننده معتبر گواهینامه ایزو 22000 آماده صدورگواهینامه ISO22000 برای شرکت های واجد شرایط می باشیم .
با گرفتن گواهینامه ISO 22000 از شرکت بین المللی آگرین سیس نماینده ASYS اسپانیا ، همزمان یک گواهینامه HACCP نیز با کمترین هزینه ممکن اخذ نمایید.